Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KANYARVADÁSZAT KÖNYV

Ár:
19.990 Ft
A könyv tartalmazza a komplett Kanyarodás és Súlypont Képzés oktatás anyagát!
A könyv célja a közúti közlekedés alkalmával tapasztalható életszerűen kialakuló baleseti vészhelyzetek elkerülése.

Üléspozíciók, testhelyzetek mindenféle motortípuson, jobb-bal kanyarok, kanyarkombinációk, városi forgalom, közúti előzés, autópályán haladás, utas szállítás (fel-leszállás, testhelyzetek kanyarban), csúszós útfelületen áthaladás, extrém élvezetek megoldásai (gumifüstölés, egykerekezés) és még számos tanács, hogy a motorozás során ne alakuljanak ki a tipikus vészhelyzetek.

300 oldalas, keménytáblás könyv, cérnafűzött könyv.
190 oldalon nagyméretű fotó (szövegmagyarázattal), 48 oldalon grafikai szemléltetés kísérőszöveggel segít a könnyű megérthetőségben.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

KANYARVADÁSZAT - BIZTONSÁGOS KÖZÚTI MOTOROZÁSI TECHNIKÁK

A motorosok a közúti közlekedés alkalmával számtalan olyan szituációval találkozhatnak, amelyek biztonságos kezelése tudatosság kérdése.
Az a motoros, aki felkészül az életszerűen bekövetkező vészhelyzetekre, probléma nélkül oldhatja meg a helyzetet.
A Kanyarvadászat könyv segít abban, hogy mindig 1 lépéssel előrébb járj a problémás helyzeteknél és a megoldásoknak köszönhetően a vészhelyzet ki se alakuljon.

A könyv segítséget nyújt a robogóval, naked bike-kal, sportmotorral, supermotoval, túracirkálóval, cruiserrel közlekedőknek a helyes testtartásokban, akár egyenesen, akár kanyarokban haladnak.

A könyv tartalmazza a komplett Kanyarodás és Súlypont Képzés oktatás anyagát!
A fotósorozatok összeállításánál az olvasó összehasonlíthatja a testtartások, kanyarodási fázisok, lakott-, vagy lakott területen történő közlekedési módok, megoldások, testhelyzetek, látómezők előnyös és előnytelen megoldásait. 
A fotók alatti magyarázó szöveg, a témáknál található grafikai kiegészítések mindenkinek érthetővé teszi a megoldások kivitelezését, amely a balesetmentes motorozást segíti elő.

A legutolsó oldalon található QR kóddal az olvasó egy zárt video oldalra jut, ahol Dodor rövid kisfilmekben mutatja be a könyv egyes fejezeteit és a vezetéstechnikák begyakorlásának módját.

Kellemes tanulást kívánunk! Reméljük, hogy a könyvben található tanácsok hozzásegítenek a biztonságos és egyben élvezetes motorozáshoz!